Dubai is een must visit voor iedereen. Al is het alleen voor de geweldige architectuur. Ik heb vaak het idee dat mensen denken dat een vakantie in Dubai erg duur is terwijl dat juist helemaal niet hoeft te zijn. Zo heb ik op de website van de VakantieDiscounter een 6 daagse reis gevonden inclusief vluchten, transfer en verblijf het 3 sterren Golden Sands Hotel voor maar  €370 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Een mega geweldige deal en aangezien de plekken beperkt zijn raad ik je aan gelijk te boeken.

Vertrek is op 30 november vanuit Amsterdam. Je vliegt met Arkefly naar Dubai en na aankomst ga je per transfer naar het Gold Sands hotel wat met een 7.2 word beoordeeld. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Het hotel heeft onder andere een zwembad en is dichtbij de metro zodat je heel erg makkelijk de stad kunt verkennen. Een geweldig hotel voor je Dubai vakantie. In november is het maximaal 33 graden en de watertemperatuur ligt bij 25 graden en aangezien het makkelijk 45 graden kan worden in de hete maanden is het dus een goede periode om in Dubai te zien. (Want het kan altijd warmer)

Artikelbild_Dubai_Burj_Al_Arab

Hier ga je naar deze geweldige Dubai deal Hier ga je naar nog meer Dubai deals...

Dubai VD 370 golden sands

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)