Stedentrip Stockholm en Helsinki met Cruise!

5 of 6 nachten in hotels met ontbijt, overnachting op cruiseschip en vluchten!

  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 429,-

Bevat jouw bucketlist een stedentrip naar Stockholm en Helsinki? Dan is nu je kans om beide steden te bezoeken met deze dubbele stedentrip, zodat je niet hoeft te kiezen! Je vliegt vanaf Amsterdam en verblijft 5 of 6 nachten in hotels met ontbijt en maakt de overtocht van Stockholm naar Helsinki met een luxe cruise! Lijkt deze rondreis naar Zweden en Finland jou ook wel wat? Boek dan snel deze goedkope vakantie!

stedentrip stockholm helsinki

Stedentrip Stockholm en Helsinki

Je begint deze dubbele stedentrip op Zweedse bodem. De hippe stad Stockholm is van één van de gaafste van Europa. Het oude centrum Gamla Stan heeft een authentieke sfeer en er zijn leuke winkeltjes om souvenirs en designerproducten te kopen. Ga ook naar het Vasa Museum waar je het enige bewaarde 17e-eeuwse schip ter wereld kunt zien. Ook het koninklijk paleis en de kathedraal zijn de moeite waard. Välkommen i Stockholm! Vervolgens ruil je Stockholm in voor Helsinki. De reis maak je met een luxe cruiseschip. Geniet van de gezonde zeelucht en prachtige vergezichten! Helsinki is begin 19e eeuw door de Russen op de kaart gezet. In de stad vind je een bijzondere mix van Scandinavische en Russische invloeden. Bezoek de elegante dom of ga shoppen in één van de vele boetiekjes. Je zult zeker slagen, want Helsinki staat bekend als designerstad.

stedentrip stockholm helsinki

Jouw hotels tijdens je rondreis

In Stockholm overnacht je in Hotel Point, gelegen in de gezellige wijk Sofo. In Helsinki slaap je in het Next Hotel Rivoli Jardin. Dit hotel ligt naast de winkelstraat Esplanadi en op slechts 800 meter lopen van het centraal station. Bekijk de aanbieding voor alle verdere details over deze hotels.

stedentrip stockholm helsinki

screenshot van de deal

stedentrip stockholm helsinki