Na een beetje rondsnuffelen op het Internet heb ik via PrijsVrij weer een unieke deal gevonden. Altijd al in een all-inclusive resort willen vertoeven waar je je waant in de film Aladdin? Dan heb ik hét resort voor je: Aladdin Beach Resort (4-sterren), Hurghada, Egypte.

Hier kun je helemaal tot rust komen, maar kan ook het kind in jezelf tot leven komen in het Aquapark en Titanic Resort dat beiden op loopafstand liggen. Voor de sportieve mensen onder ons zijn er sporten als beachvolleybal, aerobics en tennis en verschillende watersporten behoren ook tot de mogelijkheden. Toch d’r even uit om te shoppen of te stappen? Dat kan natuurlijk ook in het oude centrum van Hurghada.

Voor €495,- per persoon waan jij je voor 15 dagen in dit paradijs. Op 6 december vertrek je in de ochtend met Transavia vanaf het vliegveld in Eindhoven naar Hurghada, Egypte. Hier word je met de inbegrepen transfer in 30 minuten naar dit prachtige hotel gebracht alwaar je meteen voor het diner kunt aanschuiven.

* Ook mogelijk om te vliegen vanaf Amsterdam, Schiphol vanaf €525,- per persoon.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Hurghada_III

Boek nu en relax met Aladdin! Meer van dit soort deals.

Screen Shot 2014-09-11 at 12.25.52 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)