Ben jij een van die personen die de pech heeft dat je alleen maar in de bouwvak op vakantie kan en daardoor altijd in de dure prijsklasse uitkomt? Dan heb ik nu een perfecte deal voor je gevonden! Voor maar €511 kun je 8 dagen naar Egypte en verblijf je op basis van All Inclusive! De perfecte plek om weer bij te komen van een jaar hard werken!

Vertrekken doe je op 02 augustus vanaf Schiphol. Je vliegt met Corendon naar Hurghada, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 7.8 beoordeelde: Festival Le Jardin. Dit hotel beschikt o.a. over een aantal prachtige zwembaden en allerlei snorkel- en duikmogelijkheden. Verblijven doe je op basis van All Inclusive, dus je zal niks tekort komen tijdens deze vakantie.

Heb jij er al zin in? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Aegypten_Hurghada_Strand_2

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-19 om 09.09.17

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)