Stel je voor. Het is midden december en het vriest een graad of 5. Je tenen zijn bevroren, je oren doen pijn en je verlangt keihard naar de zon. Hoe mooi zou het dan zijn om ook echt naar de zon te kunnen, te verblijven in een 5-sterren resort en alles te krijgen wat je hartje begeert! Het kan nu! Voor maar €426 kun je 8 dagen lang genieten van zon, zee en strand!

Vertrekken doe je op 10 december vanuit Eindhoven. Je vliegt met Transavia naar Hurghada, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 5-sterren en met een 7.8 beoordeelde: Sunrise Holidays Resort. Dit hotel beschikt o.a. over 4 restaurants, meerdere zwembaden en een aantal sportfaciliteiten. Daarnaast is het direct aan het privé strand gelegen! Verblijven doe je op basis van all inclusive, dus je zal niks tekort komen.

Ik raad je aan snel te boeken, want een deal als deze is zo uitverkocht.

Artikelbild_Aegypten_Hurghada_Strand_2

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-08 om 11.55.40

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)