Brrr…het wordt steeds kouder! Gelukkig kan je altijd ontsnappen naar de zon. En met deze super deal kan je straks heerlijk genieten in gemiddelde temperaturen van 24 graden…in Hurghada, Egypte!

Hurghada, dat ooit een klein vissersdorpje was, is inmiddels uitgegroeid tot een bruisende badplaats aan de Rode Zee. Van het winkelcentrum in het noorden tot het levendige zuiden met een brede keuze aan restaurants, bars en kleine souvernirwinkels. Ga lekker rondstruinen op de souk (markt) en genieten van het kleurrijke pallet aan lokale producten en kruiden, daarna heerlijk bijkomen op het uitgestrekte zandstrand. Voor de duikliefhebbers: Hurghada staat wereldwijd bekend om zijn prachtige onderwaterleven. Een waar duikersparadijs dus! ‘S avonds is er ook genoeg keus om er een leuke stapavond van te maken -wat je ook doet, dit belooft een super relaxte vakantie te worden!

Gedurende deze 8 dagen zal je verblijven in het met een 7,4 beoordeelde Aladdin Beach Resort. Dit hotel is direct aan het strand gelegen en ook nog eens tegenover het Titanic Aquapark. Aladdin Beach Resort heef o.a. 2 zwembaden met zonneterras, om er heerlijk te relaxen, maar ook de sporter komt hier aan zijn trekken. Het hotel heeft namelijk zijn eigen beachvolleybalveld, tennisbaan en aerobicsruimte.  Je hebt in ieder geval volop keuze want je kunt ook gebruik maken van de faciliteiten en het all-inclusive programma van de naastgelegen hotels Jasmin Village en Ali Baba. Je krijgt dus heel veel keus voor jouw geld!

Op 4 december vertrek je in de vroege middag vanuit Schiphol met Transavia naar Hurghada. Hier zal je worden opgehaald door een transfer die je afzet bij het hotel

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_213805045 (1)

Boek nu deze top deal! Bekijk deze deal

Knipsel_Egypte

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)