slechts € 297,-

Begin 2019 goed met een zonvakantie naar Egypte. Deze voordelige all-inclusive vakantie brengt je naar zonnig Sharm el Sheikh in Egypte! Voor slechts €297 beleef je hier een prachtige vakantie in een kleinschalig hotel. Boek nu en je vliegt binnenkort heerlijk naar de zon!

Egypte strand

All inclusive Egypte vakantie

Egypte is de ultieme all inclusive bestemming. Onder een stralende zon leg je hier je strandhanddoek uit op de zandstranden van Sharm el Sheikh. Duiken en snorkelen behoren hier tot de favoriete bezigheden van veel vakantiegangers. Of ga op excursie naar het Ras Mohamed National Park en Tiran Island. In Sharm el Sheikh kun je een bezoek brengen aan het King Tut museum, je bent ten slotte in het land van farao’s en piramides!

Egypte vakantie

Falcon Hills hotel

Het Falcon Hills hotel is een kleinschalig 3* hotel met twee heerlijke zwembaden (waarvan een verwarmd). Naast het hotel bevindt zich een duikschool, die je meeneemt op onderwaterexcursie. In het wellnesscentrum kom je helemaal tot rust onder het genot van een relaxte massage. Wordt het nog beter? Ja! Je verblijft hier op basis van all inclusive en geniet van een échte onbezorgde zonvakantie. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een goede score van 4 van de 5 punten.

Egypte

screenshot van de deal

Screenshot deal