Nog zo’n luxe deal! Je verblijft nu 8 dagen all-inclusive in een 5 sterren hotel aan een prachtig strand in Egypte voor maar €349!

Egypte is zonder twijfel een ideale winterzon bestemming. Voor mooie bedragen geniet je hier aan de mooiste stranden met een prachtige onderwaterwereld. Ook de super vriendelijke en gezellige bevolking zal een grote toevoeging geven aan jou reis, hun gastvrijheid vergeet je niet snel!

Het met een 8.3 beoordeelde Stella Makadi Beach Hotel heeft echt alles wat je je kunt wensen. Het beschikt onder andere over in totaal 5 (!) zwembaden waarvan er 1 verwarmd is en sport– en wellness faciliteiten. Het hotel ligt op zo’n 50 meter van het prachtige witte Makadi Beach zandstrand met een adembenemend mooi eigen rif. Nog een pluspuntje: naast de facaliteiten van dit hotel kun je ook gebruikmaken van de faciliteiten van het zusterhotel Stella Makadi Garden. Zo beschik jij tijdens je vakantie over een dubbele dosis luxe!

Vliegen doe je zaterdag 13 december vanuit Amsterdam met Corendon Dutch Airlines. Wanneer je bent aangekomen in Egypte zal er een transfer voor je klaarstaan die je af zet bij je hotel.

Heb jij al zin gekregen? Boek dan snel, voor iemand anders ervandoor gaat met jou droomvakantie! 

Artikelbild_Aegypten_Hurghada_Strand_2

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

egypte corendon all inclusive

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)