Geniet acht dagen van het échte Griekenland met een rondreis over de Saronische Eilanden Aegina, Poros en Hydra, vlakbij Athene. Ontdek deze prachtige eilanden, die nog grotendeels onbekend zijn bij de grote massa, al voor €449, inclusief retourvlucht naar Athene, overtochten per snelle draagvleugelboot en verblijf in leuke hotels (waarvan 5 dagen inclusief ontbijt!)!

06-4griekenland-eiland

Je begint deze unieke rondreis op Aegina, dat je vanuit Piraeus, de haven van Athene al snel bereikt. Dit prachtige eiland is een geliefde bestemming voor de Atheense bevolking en heeft mooie witte stranden, een prachtige ruige natuur en idyllische vissersdorpjes. Voor de cultuurliefhebber heeft het eiland de indrukwekkende Tempel van Aphaia, een prachtig oud klooster en een interessant archeologisch museum. Aegina is bovendien de ideale bestemming voor wandelaars! De reis gaat verder naar Poros, een idyllisch en rustig eiland met prachtige zandstranden en heerlijke taverna’s waar je helemaal tot rust kunt komen! Je laatste eilandbestemming is Hydra. Dit charmante eiland is geheel autovrij en heeft een rijke geschiedenis die nog goed in het straatbeeld te herkennen is. Na deze prachtige reis over deze authentieke eilanden, kun je nog even proeven aan het stadsleven van Athene voordat de reis er alweer op zit.

Je verblijft tijdens deze unieke rondreis in 4 hotels: op Aegina, op Poros, op Hydra en in Athene. Bij de hotels op Aegina, op Hydra en in Athene is het ontbijt inbegrepen. Voor meer informatie over het reisprogramma en de hotels kun je hier terecht.

06-4griekenland-tempel-aegina

Leer jij het echte Griekenland kennen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Bekijk hier de deal Klik hier voor meer leuke vakantiedeals

06-4griekenland

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

sloganSchrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)