Eilandhoppen Griekenland in de sporen van Mamma Mia!

15 dagen inclusief vluchten, bootovertochten en appartementen

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,50
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 01.05.20 tot 15.05.20
P.p. vanaf € 632,-

Jaaa, dit is een leuke deal! Treed in de voetsporen van Mamma Mia en ga eilandhoppen in Griekenland. Geniet van het Griekse leven, de heerlijke lokale leuken en het mooie weer op de eilanden Skiathos en Skopelos!

Herinner je je de film Mamma Mia! nog? Je weet wel, die meezinger met onder andere Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth, over Meryl Streep (als Donna Sheridan) met haar eigen hotel op een Grieks eiland waar haar drie exen dan naartoe komen? Die ja en ja, je snapt al waar ik heen ga met dit verhaal: jij gaat dat idyllische eilandje ook bezoeken! Deze deal schreeuwt naar je: “take a chance on me!” Ga eilandhoppen in Griekenland en waan je helemaal in de film.

Dansend op de muziek van Mamma Mia! eilandhoppen Griekenland

Lijkt je dat niet heerlijk, eilandhoppen in Griekenland met de soundtrack van de film op je telefoon om de sfeer er helemaal in te krijgen? Je vliegt eerst naar Skiathos vanaf waar je de boottocht naar Skopelos maakt, lekker uitwaaien op de boot met een drankje in het zonnetje, lekker toch? Je verblijft zeven dagen op dit eiland om het helemaal te verkennen. Het is onontdekt door de massa dus nog lekker rustig, maar je kunt wel alle locaties van de film bezoeken op dit werkelijk prachtige eiland. De directeur koos niet voor niks specifiek voor dit eiland om de film op te nemen! Dus Gimme Gimme Gimme deze deal!

Skiathos Griekenland

En het eilandhoppen Griekenland gaat door…

Het eilandhoppen tijdens deze rondreis gaat voort als je richting het pittoreske eiland Skiathos gaat. Je vindt er een levendige hoofdstad met een gezellige boulevard en barretjes, geïsoleerde stranden om te ontdekken en mooie kloosters en kerkjes. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan Koukounaries, want het wordt gezegd dat dit het allermooiste strand op Griekenland is! Ontdek het voor jezelf zou ik zeggen. Wees er wel snel bij met deze deal, want er zijn maar beperkte plaatsen en the winner takes it all!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal