slechts € 1299,-

Klaar voor een droomreis om nooit te vergeten? Ga compleet verzorgd eilandhoppen in Thailand, langs paradijselijke locaties als Phuket, Koh Yao Noi en Koh Lanta! Alle transfers en hotels met ontbijt zitten natuurlijk allemaal inbegrepen in de prijs voor deze rondreis. Ga jij lekker eilandhoppen? Kijk hier dan voor de data die mogelijk zijn, als ook alle andere details.

Phuket

Eilandhoppen in Thailand

Tijd om te gaan eilandhoppen in Thailand! De naam zegt het al; met deze verre reis hop je van het ene eiland naar de andere. Zo doe je tijdens deze reis Phuket, Koh Yao, Koh Lanta en Krabi aan. Geniet van de zon en het aangename klimaat op de parelwitte stranden, snorkel of duik in het helderblauwe water of huur een scooter om de eilanden te verkennen. Hoe je deze reis ook invult, het wordt hoe dan ook een droomvakantie om nooit te vergeten! Kies de juiste maand om Thailand te bezoeken met mijn beste reistijd voor Thailand overzicht,

Thailand

Een rondreis door Thailand om nooit te vergeten

Deze rondreis biedt het complete pakket. De totaalprijs is inclusief retourvlucht naar Thailand, transfers tussen de verschillende eilanden en hotels en verblijf met ontbijt in luxe 4* resort die direct aan het strand liggen. Daarnaast profiteer je in de hotels van leuke extra’s zoals welkomstdrankjes en korting op massages en wellness behandelingen.

Strand in Thailand

screenshot van de deal

Screenshot deal