slechts 639,- €

Geniet acht dagen van het échte Griekenland met een reis naar Athene en de Griekse Eilanden Aegina, Poros en Hydra, vlakbij Athene. Ontdek deze prachtige eilanden, die nog grotendeels onbekend zijn bij de grote massa, al voor €639, inclusief retourvlucht naar Athene, overtochten per snelle draagvleugelboot en verblijf in leuke hotels!

Akropolis_Griechenland_shutterstock_246044395

De reis begint in Athene, waar je prachtige overblijfselen uit de Oudheid kan vinden, zoals de bekende Akropolis. Op het kleurrijke eiland Poros krijg je een echt vakantiegevoel vanwege de leuke dorpjes, de geweldige stranden en het kraakheldere water aan je voeten. Minstens zo mooi is het eiland van je volgende stop: Hydra. In alle rust – het is een autovrij eiland – kijk je je ogen uit naar de traditionele herenhuizen waar het eiland om bekend staat en eet je lokale gerechtjes op het terras.

Tijdens deze vakantie overnacht je in verschillende hotels. Kijk voor de planning en de accommodaties hier!

H3NJLKOT

Leer jij het echte Griekenland kennen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

griekenland
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)