Er is weer een top deal naar Thailand te boeken! Je kunt straks 10 dagen met Emirates (!) naar het heerlijke Phuket vertoeven in een heel goed beoordeeld 4-sterren hotel voor €899 -hoe heerlijk!

Het prachtige eiland Phuket is zo groot, dat je zelden het gevoel krijgt dat je omringd bent door water. Dit eiland wordt ook wel de ‘Parel van de Andaman‘ genoemd en is een perfect recept voor een vitamine D tekort. Dit eiland trekt veel jet-setters aan die zich vaak in de luxe spa resorts terugtrekken en samen met vrienden lekker fashion-forward de dikste feesten geven op hun gehuurde jacht. Maar wees gerust! Je hoeft geen erfgename te zijn om in Phuket de must-do’s en must-see’s af te werken! Met hotspots voor duikers, top restaurants en schitterende witte zandstranden binnen handbereik, wil je hier straks niet meer weg! Bezoek de prachtige Khao Lak-Lam Ru  of de Khao Pra Thaew Nationale Parken om een weelde van tropisch regenwoud, bergen en uitgestrekte stranden te bewonderen. Of ga naar het Thalang Nationaal Museum om cultuur op te snuiven. Er is hier zoveel te doen, je moet het echt zelf ervaren. En volgens mij vind je dat helemaal niet zo erg!

Vertrekken doe je op 18 april vanuit Amsterdam. Je vliegt met Emirates naar Phuket, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je op basis van logies en ontbijt zult verblijven is het 4-sterren en met een 8.5 beoordeelde Kamala Beach Resort. Dit hotel beschikt o.a. over 4 zwembaden, 2 restaurants en meerdere barretjes. Daarnaast is het direct aan het strand gelegen.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Asia_Thailand_003

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals!

Screenshot 2015-02-01 09.19.19

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)