Wereldberoemd zijn deze steden. Als je hier rondwandelt voel je je een ware filmster en wanneer je er een ruimte betreedt voel je de eeuwen aan je voorbij gaan. Tóch bruist het hier van het jonge leven. Rara, waar zijn we? Wie Oxford zegt heeft gelijk. Dacht je aan Cambridge? Kan ook! Tijdens deze reis krijg je namelijk de kans om de beroemdste universiteitssteden ter wereld te bezoeken, maar dan vanuit een viersterrenhotel dat zo uit een schilderij lijkt te komen!

Hotel
Als een ware lord en lady overnacht je in een prachtig viersterrenhotel dat is ondergebracht in een historisch gebouw; het landhuis in Italiaanse stijl werd namelijk gebouwd in het jaar 1322. Het luxueuze interieur, de gedecoreerde plafonds en het daglicht dat door de ramen naar binnen valt, maakt van je verblijf een uniek sprookje. Je kunt ook smullen van de gerechten in een van de twee restaurants van het hotel en voor een slaapmutsje kun je terecht in de bar.

Tijdens deze drie dagen bezoek je natuurlijk de wereldberoemde Engelse universiteitssteden, maar neem zeker ook de tijd om de Engelse natuur in je op te nemen. Daarvoor hoef je je hoteldeur maar uit te gaan, want bos, park en prachtige tuinen omringen dit landhuis. En na een wandeling in de frisse buitenlucht smaakt de Afternoon Tea vast als nooit tevoren.

Kamers
Alle kamers zijn ingericht met oog voor het historische karakter van het hotel. Het is er heerlijk vertoeven en de kamers stralen zo’n rust uit dat je heerlijk zult slapen. De kamers zijn ruim ingericht en voorzien van televisie, telefoon en een badkamer met bad en/of douche en toilet.

Aankomst is mogelijk t/m 29 september. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_London_Big_ben_Roter_Bus

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm england

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)