Ik heb zojuist via de website van Tui.nl een geweldige 9 daagse reis naar Gambia gevonden. De reis inclusief vluchten, transfer en een goed hotel met ontbijt voor ongelofelijke €136 per persoon!!!

Gambia is een Afrikaans land wat steeds populairder word. Stranden en lekker weer tegen een voordelige prijs plus het feit dat je toch wel op vakantie in Africa bent… maakt het heel erg aantrekkelijk.

sunset-on-the-beach-of-caribbean-sea-748x515_mini

Vertrek is op 18 april vanuit Amsterdam met Tuifly. Na aankomst verblijf je per transfer in het 3 sterren Sunset Beach hotel (8.0 beoordeeld) het hotel ligt direct aan het strand. Dat heb je ook wel nodig want het is er in april gemiddeld maximaal 36 graden. Daarnaast heeft het hotel een zwembad, 2 restaurants en gratis wifi in de openbare ruimtes. Een geweldig hotel waar je tegen logies en ontbijt verblijft. Wacht dus niet te lang met boeken want voor deze geweldige prijs zal het niet lang boekbaar zijn.

Bekijk deze deal

07-04gambia

sloganSchrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)