Vakantie Noord-Macedonië met optie tot veel excursies

8 dagen incl. vluchten, transfers en verblijf met ontbijt!

  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 279,-

Vakantie vieren in Noord-Macedonië! Met deze vakantie kom je onder andere langs Ohrid, het St. Naum Klooster en Skopje. Reis acht dagen lang door Noord-Macedonië, inclusief vluchten, transfers en verblijf in een 3* hotel met ontbijt voor een bodemprijs van maar €279!

Vakantie Noord-Macedonië

Noord-Macedonië staat misschien niet als eerste op je lijstje van vakantiebestemmingen, maar het is tijd om daar verandering in te brengen! Het land heeft veel te bieden: kunst, cultuur, historie, natuur, maar ook zonaanbidders kunnen in dit land terecht. Met deze excursiereis Noord-Macedonië kom je langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van het land: waaronder cultuur in de hoofdstad Skopje en Werelderfgoedstad Ohrid. Het meer van Ohrid is een van de oudste en diepste meren van Europa en de stranden van het meer worden steeds populairder als vakantiebestemming. De stad Ohrid ligt op ongeveer 12 kilometer afstand en biedt de reiziger de mogelijkheid om de cultuur van Noord-Macedonië echt te proeven. Zo vind je er een antiek theater dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. De excursies zijn exclusief, het is niet verplicht hieraan deel te nemen. Je kunt het pakket met vier excursies afnemen voor €99, hier vind je het exacte programma.

Macedonië

Excursiereis Noord-Macedonië

Tijdens de vakantie overnacht je in een 3* hotel. Ter plaatse krijg je te horen in welk hotel je verblijft en daar word je dan naartoe gebracht.

Skopje

screenshot van de deal

Screenshot deal