Ik krijg maar geen genoeg van tropisch weer en tropische cultuur! Deze last-minute deal is dan ook helemaal ge-wél-dig om heerlijk tropisch te ontspannen op Curaçao. Zestien (!) dagen tropisch ontspannen, niet alleen vanwege het o-zo-relaxte sfeertje op dit prachtige eiland, maar vooral vanwege de o-zo-relaxte prijs!

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Op Curaçao is het heerlijk genieten en bijkomen van het drukke Nederlandse leventje. Met de prachtige verborgen stranden langs de weelderige kust en de kleurrijke hoofdstad krijg je verschillende indrukken op dit klein maar (errug) fijn eilandje. Willemstad biedt een combinatie van stedelijke waanzin en caleidoscopische panorama’s en genoeg cultuur, mede door de rijke geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw. De stad heeft fascinerende oude gebouwen en voor de cultuurliefhebbers zijn er genoeg musea, zoals bijvoorbeeld het Maritiem Museum en het Curaçao Museum. Aan de westkust vindt je genoeg mooie kleine stranden, populair bij duikers, goed om te snorkelen of natuurlijk ook om lekker te luieren. Als je ernaar uit kijkt om lekker te onthaasten en te genieten van vriendelijke mensen en heerlijke stranden…dan is Curaçao helemaal voor jou.

Op 25 januari vertrek je met de KLM vanuit Amsterdam naar Curaçao. Per transfer word je dan gebracht naar het met een 8.5 beoordeelde Kunuku Aqua Resort, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit goed beoordeelde appartementresort ligt in een groene omgeving ten westen van Willemstad en beschikt over o.a. een zwembad, poolbar en gratis WiFi. Jouw 4-sterrenappartement is volledig ingericht, compleet met vaatwasser en volledig ingerichte woonkamer voor een luxe thuis-van-huisgevoel.

Waar wacht je nog op?? Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Caribbean_Curacao_019

Boek nu deze last-minute deal! Meer van deze deals!

Knipsel_CURACAO

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)