slechts 175,- €

Florence (Firenze in het Italiaans) is volgens veel reizigers de mooiste stad ter wereld. De stad heeft alles voor wie van geschiedenis, kunst, cultuur en mode houdt. Het roemrijke verleden is letterlijk op iedere straathoek terug te vinden, net als de getuigen van de fascinerende gebeurtenissen die zich hier hebben afgespeeld. Let op: Om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis in te schrijven op de website van Voyage Prive.

shutterstock_151573178

Florence, deze stad ademt historie, kunst en cultuur! Bewonder de fresco’s, schilderijen en portieken van de paleizen van het historische centrum. Mis de klokkentoren van Giotto niet en Palazzo degli Uffizi. Op het Piazzale Michelangelo geniet je van een mooi uitzicht over stad en de bijzondere middeleeuwse brug Ponte Vecchio. Natuurlijk is dit niet alles wat Florence te bieden heeft: in de hedendaagse stad kun je geweldig winkelen en smullen van traditionele Italiaanse gerechten.

Het Athenaeum Personal Hotel 4* ligt in het hart van de stad, op korte afstand van de belangrijkste monumenten en musea van Florence. Vanaf het moment dat u de deuren open doet van dit hotel, wachten design en Toscaanse tradities op u. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, fitnessruimte, een biljartkamer en een conferentieruimte.

Let op: Om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis in te schrijven op de website van Voyage Prive.

screenshot van de deal

florence
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)