Rondreis Costa Rica met huurauto

Inclusief vluchten, huurauto en accommodaties

  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 8.8
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief bagage Hand- en ruimbagage inbegrepen
  • Inclusief Huurauto inbegrepen!
P.p. vanaf € 1929,-

Laat je betoveren door het prachtige en natuurrijke land Costa Rica, gelegen in Centraal Amerika en omringd door Nicaragua, Panama en de Caribische Zee. Hier vind je niet alleen geweldige kustlijnen maar ook indrukwekkende natuur, bijzondere wildlife en een prachtige cultuur. Ontdek het zelf met deze compleet verzorgde rondreis door Costa Rica!

rondreis costa rica

Ontdek Costa Rica

Costa Rica betekent in het Spaans ‘rijke kust’ en die naam is ook meer dan terecht! Gelegen in Centraal Amerika en omringd door Nicaragua, Panama, Ecuador, de Stille Oceaan en de Caribische Zee heeft dit prachtige land zoveel moois te bieden – en jij gaat het allemaal ontdekken met deze fly & drive! Geniet 14 dagen lang van tropische regenwouden, witte stranden, prachtige vlindertuinen en nog veel meer natuurschoon. Costa Rica is een uitzonderlijke reisbestemming voor dier- en natuurliefhebbers.

rondreis costa rica

Reisprogramma

De reis begint in de hoofdstad van het land, San José. De volgende dag begint de reis echt, terwijl je onder leiding van een gids de kanalen van Tortuguero verkent. Spot hier de meest unieke wildlife, van reuze schildpadden tot felgekleurde toekans. Na deze excursie haal je de auto op en vervolg je de reis naar de Caribische, kleurrijke kustplaats Cahuita. Hier kun je ontspannen tot de reis verdergaat naar La Fortuna, bij de indrukwekkende Arenal vulkaan. Geef je ogen de kost in deze prachtige natuuromgeving! Je bezoekt het landelijke gebied van Rincón de la Vieja en de paradijselijke stranden van Tamarindo voordat je terugkeert naar San José. Tijdens deze reis overnacht je gedurende 12 nachten in diverse hotels of lodges. Bekijk hier het uitgebreide reisprogramma.

screenshot van de deal

ss_costa_rica