Bizar goedkope 9-daagse fly en drive naar Florida

Inclusief vluchten en huurauto om de Sunshine State mee te verkennen

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 9
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief huurauto!
Holidayguru tipt 09.01.20 tot 17.01.20
P.p. vanaf € 429,-

Ben je klaar voor een Amerikaanse roadtrip? Een 9-daagse fly & drive vakantie naar Florida boek je nu voor maar €429! Deze goedkope vakantiedeal is inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam en huurauto gedurende de hele reis. Let op: deze deal is exclusief accommodaties, maar in Florida zijn veel leuke hotels te vinden. Of zoek een leuke Airbnb uit in de Sunshine State.

Fly en drive Orlando

In Florida en de omgeving van Orlando valt genoeg te beleven. Stap in een achtbaan in Walt Disney World, sla een balletje op een van de vele golfbanen, of rijd door naar Miami. Ga naar het beroemde Miami Beach, proef daar het nachtleven en breng een bezoek aan de Everglades. Miami bestaat uit verschillende wijken met elk een eigen karakter, zoals bijvoorbeeld Little Havana, de kleurrijke Cubaanse wijk. En laten we ook niet vergeten dat zowel Orlando als Miami ideaal zijn om te shoppen. De opties zijn talloos en deze vakantie beslis jij waar je heengaat.

Florida

Huurauto Florida

Deze lage prijs is inclusief de retourvlucht én huurauto in Florida. Nadat je landt in Orlando kruip je achter het stuur voor een onvergetelijk Amerikaans avontuur. Deze deal is exclusief accommodaties, maar in Florida zijn veel leuke hotels te vinden. Of zoek een leuke Airbnb uit in de Sunshine State.

screenshot van de deal

Screenshot deal