Wil jij 21 dagen op avontuur gaan in Australië? Dan heb ik nu een super goede deal voor je gevonden! Ik heb namelijk een pakket gevonden naar Australië waarbij je vliegt naar Sydney, een transfer hebt naar een hotel waar je twee nachten kan verblijven voor het geweldige lage bedrag van €1408! De rest van deze reis kan je zelf invullen dankzij de huurauto die reeds in de prijs begrepen is. Normaal betaal je dit bedrag voor de vlucht alleen al!

Deze reis is speciaal samengesteld voor u als een soort startersreis, waarbij de belangrijkste basiselementen zijn geregeld en u vervolgens alle vrijheid heeft om het prachtige Australië in uw eigen tempo te verkennen.

16-10Australie1

Uw vluchten van en naar Sydney zijn geregeld, evenals een aankomsttransfer in Sydney. Ook de eerste 2 nachten worden al voor u geboekt in een centraal gelegen hotel, zodat u rustig bij kunt komen van uw vlucht en de tijd heeft om deze bruisende stad te verkennen.

Dan is het tijd om de auto op te halen. Bij deze reis is 17 dagen autohuur inbegrepen. Uiteraard kunt u altijd nog extra huurdagen bijboeken of de inleverlocatie wijzigen. Let op dat er eventuele extra drop off kosten kunnen worden berekend voor een andere inleverlocatie.

Kortom, een flexibele startersreis waar u geheel uw eigen draai en invulling aan kunt geven, zodat u precies te zien krijgt wat u wilt zien en ontdekken in Australië.

Wil jij voor deze prijs naar Australië? Ik raad je aan snel te boeken, want de tickets zijn waarschijnlijk snel uitverkocht!

 • Fly Drive & Australië: vlucht naar Sydney, transfer, hotel, huurauto: €1408
  • Reisperiode: van 16 juni tot en met december 2015
  • Reisduur: 21 dagen
  • Luchthaven: Amsterdam – Sydney
  • Luchtvaartmaatschappij: Cathay
  • Plaats: Sydney, Australië
  • Transfer: Inbegrepen
  • Boekingskosten: Deze komen er eventueel nog bij
  • Prijs: Maar €1408 per persoon op basis van een reis van 4 personen, 2 personen=€1481 pp. 

Boek hier je droomreis Bekijk deze deal

16-10Australie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)