Super goedkope Fly & Drive Canada

Inclusief vluchten vanaf Schiphol & huurauto

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 30.03.20 tot 08.04.20
P.p. vanaf € 310,-

Heb je al plannen voor in het voorjaar? Nog niet? Dan denk ik na het lezen van deze deal wel! Ik heb nu wel een hele leuke vakantie voor je gevonden naar Canada. Ga op Fly & Drive vakantie naar dit uitgestrekte land voor maar €307! Je krijgt dan vliegtickets vanaf Schiphol met korte overstaptijden en tien dagen een auto te huur. Dat klinkt toch top! Het kan met een fijne combinatie van een retourtje voor €249 en een autohuur van €58 per persoon. Ga Canada verkennen in het voorjaar.

In het voorbeeld is uitgegaan van 30 maart tot 8 april. Er zijn echter nog meer data mogelijk:

26 maart – 8 april: €350 – vluchten/autohuur

28 maart – 10 april: €394 – vluchten/autohuur

30 maart – 9 april: €326 – vluchten/autohuur

Vakantie Canada

Een fly & drive vakantie naar Canada wordt de roadtrip van je dromen. Tijdens een fly-drive Canada reis je op je eigen manier en tempo door dit immense land. Canada heeft een goed wegennet en alles staat goed en duidelijk aangegeven. Je hebt dan ook enorm veel vrijheid om zelf te bepalen welke kant je oprijdt. Canada is een land waar ongerepte natuur en steden elkaar afwisselen en met een beetje geluk zie je zelfs beren, wolven, walvissen of adelaars. Ga je naar de westkust van Canada rijden en weer terug of maak je een rit langs de oostkust? De invulling van de reis is helemaal aan jou.

fly & drive canada

Fly & Drive Canada

Je vliegt met de zeer goed aangeschreven luchtvaartmaatschappij British Airways naar Toronto. Hier kan je op de luchthaven gelijk je auto ophalen. Ín dit prijsvoorbeeld krijg je een Kia Rio mee, maar voor slechts €3 extra heb je al een grotere Toyota Corolla. Vervolgens kan je tien dagen genieten van je auto. De rest van de invulling van de reis is volledig aan jou. Ben je nog op zoek naar een goed hotel? Dan kan je die eenvoudig vinden in mijn hotelvergelijker.

screenshot van de deal