Complete fly & drive Jordanië

Inclusief vluchten, verblijf + ontbijt en eigen huurauto!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,95
  • Gratis toeristen VISA
  • Geweldige reisroute Ga langs alle highlights van Jordanië
Holidayguru tipt 05.02.20 tot 12.02.20
P.p. vanaf € 505,-

Ga op avontuur met je eigen huurauto door het woeste landschap van Jordanië! Deze populaire reisbestemming leent zich uitstekend voor een onvergetelijke rondreis en met deze deal wordt het ook nog eens hartstikke voordelig! Voor slechts €505 reis je acht dagen langs alle highlights van dit schitterende land. Bij deze prijs zijn je retourvluchten, al je overnachtingen en dagelijks ontbijt inbegrepen. Ook beschik je over je eigen huurauto, waardoor je zelf je route en tempo kunt bepalen. Het enige dat je hoeft te doen, is op tijd bij het juiste hotel aankomen!

fly & drive jordanie

Fly & drive Jordanië

Je vliegt vanaf Brussel Zaventem met een directe vlucht naar Amman, de hoofdstad van Jordanië. Aangekomen in Amman staat jouw huurauto al op je te wachten, klaar om op avontuur te gaan! De eerste twee dagen in Jordanië heb je tijd om Amman te verkennen, voordat de reis verdergaat naar Madaba, een historische stad in het midden van Jordanië’s meest vruchtbare land. Hier vind je schitterende mozaïeken en historische bezienswaardigheden. De volgende dag gaat de reis richting Petra, een van de meest fascinerende en beroemde bezienswaardigheden van Jorandië. Na voldoende tijd genomen te hebben om de indrukwekkende ‘stenen stad’ te bezichtigen, gaat de reis verder richting Aqaba, waar je ook een overnachting hebt. Vanuit Aqaba zet de reis zich voort door de Wadi Rum woestijn en eindigt met een stop bij de Dode zee, voordat op dag acht de auto weer ingeleverd wordt bij de luchthaven van Amman en je richting huis vliegt.

fly & drive jordanie

Jordanië

Liefhebbers van natuur, cultuur en historie zijn in Jordanië op de juiste plek! Kijk je ogen uit in de historische Romeinse steden, en natuurlijk mag een bezoek aan de rotsstad Petra ook niet ontbreken. Scheur door de Wadi Rum woestijn en ontdek de ongerepte, ruige natuur tijdens een wandeltocht. Gurutip: wacht op zonsondergang en zie hoe de de hele omgeving in een groot kleurfestijn veranderd

screenshot van de deal

screenshot