Ontdek Jordanië met eigen huurauto

Inclusief vluchten, huurauto, hotels en ontbijt

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €19,95
  • Zelfstandig op avontuur Huurauto + basisverzekering inbegrepen
Holidayguru tipt 08.03.20 tot 15.03.20
P.p. vanaf € 699,-

Uitgestrekte woestijnlandschappen, archeologische schatten en indrukwekkende natuur; het diverse Jordanië is perfect voor een avontuurlijke rondreis. Ontdek het mooie Jordanië met deze fly & drive en reis acht dagen het land door in je eigen huurauto voor slechts €699! Je overnacht in goede 3* en 4* hotels, inclusief dagelijks ontbijt, en ook je retourvluchten zijn inbegrepen.

Petra jordanie

Rondreis Jordanië

Je vliegt vanaf Brussel Zaventem of Amsterdam Schiphol naar Amman, de hoofdstad van Jordanië. Aangekomen in Amman staat jouw huurauto al op je te wachten, klaar om op avontuur te gaan! Tijdens je reis zijn je overnachtingen in Amman, Madaba, Aqaba, Wadi Rum en bij de Dode Zee al voor je geregeld – geen stress en geen geregel voor jou dus! Wat je in de tussentijd wilt zien en doen, dat bepaal je volledig zelf.

Dode Zee Jordanië

Jordanië

Voor liefhebbers van natuur, cultuur en historie is Jordanië een topbestemming! Je kijkt hier je ogen uit bij een bezoek aan de historische Romeinse steden, met natuurlijk als kers op de vakantietaart een bezoek aan de rotsstad Petra. Deze eeuwenoude stad ligt in de Siq Kloof en is deels uit rode zandsteen rotsen gehouwen. Deze indrukwekkende formatie is zo gedetailleerd, niet zo gek dat het op de UNESCO wereld erfgoedlijst is komen te staan! Maar Jordanië kent nog veel meer verborgen schatten dan alleen Petra. Een bezoek aan de Dode Zee is een hele ervaring; plons in het water en dobber zonder enige moeite rond. Een bezoek aan het woestijnlandschap mag ook niet ontbreken tijdens deze rondreis Jordanië. Scheur door de Wadi Rum woestijn en ontdek de ongerepte, ruige natuur tijdens een wandeltocht. Gurutip: wacht op zonsondergang en zie hoe de de hele omgeving in een groot kleurfestijn veranderd.

screenshot van de deal

ss_jordanie