Spotgoedkope fly & drive Jordanië

11 dagen op avontuur in het historische Jordanië

  • Luchthaven van vertrek Brussel
Holidayguru tipt 15.01.20 tot 26.01.20
P.p. vanaf € 190,-

Jordanië is de laatste jaren een super populaire reisbestemming geworden. Geen wonder, want dit prachtige land zit vol met verborgen pareltjes. Ga op avontuur en ontdek het mooie Jordanië met deze 11-daagse rondreis voor slechts €190! Je boekt de retourvluchten al voor slechts €68 en een huurauto voor 11 dagen kost nu maar €122,50 per persoon. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Boek een leuk hotel of kijk eens voor een fijne Airbnb.

Petra

Jordanië

Voor liefhebbers van natuur, cultuur en historie is Jordanië een topbestemming! Je kijkt hier je ogen uit bij een bezoek aan de historische Romeinse steden, met natuurlijk als kers op de vakantietaart een bezoek aan de rotsstad Petra. Deze eeuwenoude stad ligt in de Siq Kloof en is deels uit rode zandsteen rotsen gehouwen. Deze indrukwekkende formatie is zo gedetailleerd, niet zo gek dat het op de UNESCO wereld erfgoedlijst is komen te staan! Maar Jordanië kent nog veel meer verborgen schatten dan alleen Petra. Een bezoek aan de Dode Zee is een hele ervaring; plons in het water en dobber zonder enige moeite rond. Een bezoek aan het woestijnlandschap mag ook niet ontbreken tijdens deze Fly & Drive naar Jordanië. Scheur door de Wadi Rum woestijn en ontdek de ongerepte, ruige natuur tijdens een wandeltocht. Gurutip: wacht op zonsondergang en zie hoe de de hele omgeving in een groot kleurfestijn veranderd.

Dode Zee Jordanië

Fly&Drive Jordanië

Je vliegt vanaf Brussel Zaventem met een directe vlucht naar Amman, de hoofdstad van Jordanië. Aangekomen in Amman staat jouw huurauto al op je te wachten, klaar om op avontuur te gaan! Heb je al een reisroute in gedachte, of ga je lekker op de bonnefooi op pad? Wat je ook doet, de komende 11 dagen zijn helemaal aan jou!

screenshot van de deal