Maak je eigen route en ontdek met deze Fly & Drive Malaga

Incl. retourvlucht en huurauto

slechts € 228,-

Dit is je kans om Malaga op je eigen tempo te ontdekken! Rij lekker rond en maak je eigen route want het kan met deze Fly & Drive Malaga! Een dagje strand of een dagje cultuur opsnuiven? jij bepaalt!

Malaga, Spanje

En daar kom je aan in Malaga! Wat te doen? Misschien is het Museo Picasso wel iets voor jou wat trouwens ook het geboortehuis is van Pablo Picasso. De geschiedenis induiken doe je bij de Malaga Cathedral en een bruin kleurtje krijgen doe je aan de stranden van de Costa del Sol. In Malaga zul je altijd wel iets te doen vinden. En vergeet je ook niet gewoon lekker te relaxen in de zonovergoten paradijsje?

Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

Fly drive Malaga

Fly & Drive Malaga

Malaga ontdek je met een fijne huurauto. Je eigen route maken en alles op je eigen gemak ontdekken. Deze Fly & Drive deal is inclusief huurauto met ongelimiteerd aantal kilometers, W.A. verzekering, C.D.W. verzekering en diefstal verzekering. Als je arriveert in Malaga zal je huurauto voor je klaar staan op het vliegveld en aan het einde van je vakantie lever je deze ook weer daar in.

Fly drive Malaga

Om je Fly & Drive door Malaga trouwens helemaal compleet te maken moet je eens op deze link kijken voor veel korting op allerlei leuke uitstapjes. 

Waar wacht je nog op?

 • 8-daagse Fly & Drive Malaga inclusief retourvlucht en huurauto voor maar €228
  • Reisperiode: diverse data in juni 2017 mogelijk voor deze prijs
  • Reisduur: 8 dagen (langere reisduur is mogelijk tegen een meeprijs)
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: Transavia
  • Inclusief huurauto met diverse verzekeringen ongelimiteerd aantal kilometers
  • Exclusief accommodatie: kijk hier voor goedkope accommodaties
  • Prijs: Slechts €228 per persoon op basis van een reis van 2 personen

screenshot van de deal

malaga 226