Roadtrippen in de Sunshine State

9-daagse fly & drive vakantie naar Florida!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Inclusief huurauto!
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 29.08.19 tot 05.09.19
P.p. vanaf € 499,-

Op naar de Sunshine State met deze zomerse deal! Voor maar €499 boek je een fly & drive vakantie naar Florida, inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam en een huurauto voor negen dagen. Cruise langs de kust van Florida, gil de longen uit je lijf in Disneyland Parijs en flaneer over de boulevard van Miami. Dit wordt een onvergetelijke vakantie!

Florida vakantie

Fly & Drive Florida

Jouw roadtrip start in Orlando waar je je huurauto ophaalt. Stap achter het stuur voor een avontuur om nooit meer te vergeten. Scheur in je huurauto langs de mooiste stranden van Florida, ga een paar dagen naar de wereldberoemde pretparken zoals Walt Disney World en Universal Studios of rijd verder naar Miami in het zuiden van Florida. Hier kun je fantastisch winkelen en feesten. Duik je liever de natuur in, bezoek dan het nabijgelegen Everglades National Park. Let op: deze aanbieding is zonder accommodaties. Gebruik mijn hotelvergelijker om een leuk adresje te vinden of neem een kijkje bij Airbnb.

Rondreis Florida

screenshot van de deal

Screenshot deal