Geweldige 15-daagse fly & drive Panama

Inclusief vluchten en huurauto

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 24.01.20 tot 07.02.20
P.p. vanaf € 445,-

Wauw, kan dit echt? Ja, dit kan echt. Voor een bizarre spotprijs van €445 ga jij 15 dagen Panama verkennen met je eigen huurauto. Je vliegt eenvoudig vanaf Schiphol naar Panama en krijgt er een huurauto bij vanaf het moment dat je land. Boek snel deze deal en ontdek de stranden, het regenwoud en de steden van Panama. Hieronder enkele voorbeelddata.

24 januari – 7 februari: €445 > vluchten/huurauto

27 januari – 5 februari: €446> vluchten/huurauto

20 januari – 3 februari: €454> vluchten/huurauto

31 januari – 14 februari: €446> vluchten/huurauto

7 februari – 28 februari: €445> vluchten/huurauto

fly & drive panama

Vakantie Panama

Panama is één van de meest bezochte en meest diverse landen van Midden-Amerika. Van prachtige zandstranden tot ruige regenwouden en prachige steden, je hebt hier allemaal. Omdat het zo veelzijdig is, is het logisch om niet op één plek te blijven maar rond te trekken door het land. Met deze fly & drive vakantie kan dat gelukkig eenvoudig met je eigen huurauto. Ga naar het Coiba National Park, ook wel het Galapagos van Panama genoemd. Bezoek de San Blas eilanden, misschien wel de mooiste eilanden van heel Midden-Amerika. Hier ga je heerlijk ontspannen. Rij vervolgens naar Boquete, een klein dorpje met prachtige natuur. Dit land heeft ontzettend veel te bieden. Stap in de auto en ga lekker rijden.

fly & drive panama

Fly & Drive Panama

Met deze deal krijg je een huurauto vanaf het moment dat je landt op de luchthaven van Panama-stad tot je weer wegvliegt. Je vliegt naar Panama stad met zeer prettige vluchten met Air Europa, met een korte tussenstop in Madrid. Zoek je nog een hotel voor in Panama, kijk dan in mijn hotelvergelijker voor de beste deals. Ga compleet genieten van een veelzijdige vakantie naar Panama. Hasta luego!

screenshot van de deal