Fly & Drive rondreis Marokko!

Inclusief vluchten, huurauto, hotels en halfpension!

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
Holidayguru tipt 23.09.19 tot 30.09.19
P.p. vanaf € 615,-

Misschien is van alle soorten vakanties de rondreis wel mijn favoriet. Elke dag iets nieuws, elke dag avontuur, elke dag een ervaring! Met deze fly & drive rondreis Marokko heb je het allemaal! Ga in acht dagen langs de highlights van Marokko met je eigen huurauto! Deze rondreis is van alle gemakken voorzien, want je krijg elke dag een heerlijk ontbijt en avondmaaltijd!

rondreis Marokko

Rondreis Marokko

Tijdens je rondreis door Marokko heb je elke dag iets te doen. Je vliegt naar Marrakech, waarna je wordt opgehaald en naar je hotel rijdt. De dag erna geniet je van al het moois wat Marrakech te bieden heeft. Op dag drie wordt de huurauto bij je hotel afgeleverd, waarna je zelf naar Casablanca rijdt, waar je de mooie Hassan II moskee kan bezoeken. Een dag later is het tijd voor je ritje richting Fès, waarbij je onderweg stopt bij enkele mooie highlights. Na een dag in Fès te zijn geweest ga je op dag zes naar het Atlasgebergte. Hier ga je het echte Marrokaanse landschap ontdekken. Maak een stop bij Beni Mellal, het stadje dat wordt omringd door sinaasappelbomen en olijfgaarden. Op dag zeven rij je dwars door de cederwouden terug richting Marrakech. Zorg er tijdens deze rit voor dat je camerabatterij is opgeladen, want je komt langs enkele schitterende stops zoals het stuwmeer van El Ouidane en de mooie watervallen van Ouzoud. Op dag acht is het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Je wordt opgehaald vanaf je hotel en naar de luchthaven gebracht. Tijd om terug te kijken op een onvergetelijke reis.

Vakantie Marokko

Een vakantie naar Marokko is een enorme ervaring. De cultuur van dit land is ontzettend veelzijdig en ook de natuur kent vele gezichten. Voor de laagste prijs vertrek je al op 20 september, maar kijk onder reisdata voor andere vertrekopties. Maak de rondreis van je dromen en bezoek het magische Marokko!

 

screenshot van de deal

rondreis Marokko