Complete fly & drive door de American Rocky Mountains

16 dagen cruisen door ruige landschappen, natuurparken en cowboystadjes

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 8.4
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief bagage Hand- en ruimbagage inbegrepen
  • Inclusief huurauto
Holidayguru tipt 09.10.19 tot 23.10.19
P.p. vanaf € 1987,-

Maak een onvergetelijke rondreis door de Verenigde Staten met deze 16-daagse fly & drive door de Rocky Mountains! Kijk je ogen uit naar de ruige rotsformaties, gletjes, meren en nog veel meer prachtig natuurgeweld tijdens een rondreis in je eigen huurauto.

grand canyon

American Rocky Mountains

Het landschap van de Rocky Mountains valt niet met een woord te omschrijven. Enorme rotsformaties en droge woestijnvlaktes wisselen zich af met gletsjers, ijskoude meren en groene natuurparken; het is bijna alsof je op een andere planeet terecht bent gekomen. Waan je in het Wilde Westen tijdens een bezoek aan cowboystad Cody, spot wilde dieren in Yellowstone National Park en aanschouw het historische Mount Rushmore. Via de 43 mijl lange Trail Ridge Road ga je dwars door het Rocky Mountains National Park en ruil je de natuur in voor de stad Denver, waar je ook een van je overnachtingen hebt. Zorg maar dat je camera opgeladen is tijdens deze prachtige en fotogenieke rondreis!

yellowstone

Fly & Drive American Rockies

Met deze complete fly & drive ga jij op avontuur door de American Rocky Mountains. Cruise door de indrukwekkende landschappen en natuurparken en bezoek historische hoogtepunten als Mount Rushmore. Je directe vluchten vanaf Amsterdam, huurauto (all-in) en al je overnachtingen zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Het gehele reisprogramma en de route vind je hier.

screenshot van de deal

screenhot