slechts € 599,-

Fly and drive vakantie Las Vegas voor heel weinig geld! Geniet nu voor een scherpe prijs van een vakantie naar de gokkers hoofdstad van de wereld, het casino epicentrum, de neon stad waar Elvis nog steeds regelmatig optreedt: Las Vegas. Met een fly and drive vakantie naar deze absurde stad in het zuidwesten van Amerika kunnen jij en je vrienden en/of partner echt gaan genieten. Ten eerste van de stad zelf. Maar, dat het is het voordeel van een fly and drive, ook van de omgeving! Wat dacht je van de Grand Canyon, of Death Valley? Jij kunt het allemaal gaan zien tijdens deze rondreis door Amerika!

vakantie las vegas

Fly and drive vakantie naar Las Vegas

Met deze rondreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten – want een fly and drive is in principe een rondreis – kun jij het beste van de regio op eigen houtje gaan verkennen. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Las Vegas, waar je vervolgens je huurauto ophaalt. Vanaf dan ben jij vrij om te gaan en staan waar de weg je maar heen wijst. Ik raad je ten zeerste aan om eerst even te genieten van de stad, alvorens de regio te verkennen. Of nou ja, misschien is een verstandiger plan om eerst het nuchtere sightseeing te doen met de auto, voordat je de laatste dagen in Las Vegas de bloemetjes buiten gaat zetten! Hoe jij je reis ook maar in wilt delen, het is geheel aan jou, want jij bent de baas. Met jouw huurauto kun je tijdens je vakantie Las Vegas echt helemaal zelf je plan trekken. Je kunt hier alvast wat ideeën opdoen voor jouw stedentrip Las VegasLet’s goooo!

vakantie las vegas

Deze Amerika vakantie is meer dan alleen een stedentrip naar Las Vegas

Deze vakantie Las Vegas kun je met ontzettend veel bezienswaardigheden in de buurt combineren. Zo zit je bijvoorbeeld op iets meer dan twee uur rijden afstand van de adembenemende Grand Canyon. Deze gigantische canyon is waarschijnlijk één van de bekendste plekken in Amerika, dan niet in de hele wereld. Je moet hier zeker even heenrijden met je huurauto. Vergeet daarnaast ook niet naar de Death Valley te gaan, de droogste plek van Noord-Amerika en een van de droogste woestijnen in de wereld. Dan is er nog de Hoover Dam, die je ook echt niet mag missen.

las vegas

screenshot van de deal

Screenshot deal