Fly and drive vakantie Las Vegas

9 dagen, inclusief vluchten en huurauto

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • Boekingskosten €25
  • Boekingskosten Inclusief huurauto!
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 27.08.19 tot 03.09.19 | 9 dagen Las Vegas
P.p. vanaf € 549,-

Boek nu een fly & drive naar Las Vegas voor maar €549! Deze aanbieding is inclusief retourvlucht met KLM naar de gokhoofdstad van de Verenigde Staten én huurauto. Zo kun je niet alleen Las Vegas, maar ook de omgeving verkennen. Wat dacht je van de Grand Canyon of Death Valley? Kruip achter het stuur voor jouw Amerikaanse avontuur!

Las Vegas

Fly and drive vakantie naar Las Vegas

Met deze rondreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten – want een fly and drive is in principe een rondreis – kun jij het beste van de regio op eigen houtje gaan verkennen. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Las Vegas, waar je vervolgens je huurauto ophaalt. Vanaf dan ben jij vrij om te gaan en staan waar je wilt. Ik raad je ten zeerste aan om eerst even te genieten van de stad, alvorens de regio te verkennen. Of nou ja, misschien is een verstandiger plan om eerst het nuchtere sightseeing te doen met de auto, voordat je de laatste dagen in Las Vegas de bloemetjes buiten gaat zetten! Hoe jij je reis ook maar in wilt delen, het is geheel aan jou, want jij bent de baas. Met jouw huurauto kun je tijdens je vakantie Las Vegas echt helemaal zelf je plan trekken. Je kunt in mijn Travel Magazine alvast wat ideeën opdoen voor jouw stedentrip Las VegasLet’s goooo!

Las Vegas Strip

Deze Amerika vakantie is meer dan alleen een stedentrip naar Las Vegas

Met deze vakantie naar Las Vegas kun je ontzettend veel bezienswaardigheden in de buurt combineren. Zo ligt Las Vegas bijvoorbeeld op iets meer dan twee uur rijden van de adembenemende Grand Canyon. Deze gigantische canyon is waarschijnlijk één van de bekendste plekken in Amerika. Je moet hier zeker even heenrijden met je huurauto. Vergeet daarnaast ook niet naar de Death Valley te gaan, de droogste plek van Noord-Amerika en een van de droogste woestijnen in de wereld. Dan is er nog de Hoover Dam, die je ook echt niet mag missen.

las vegas

screenshot van de deal

Screenshot deal