slechts € 277,-

Je vakantie naar Valencia begint hier! In juni boek je al een vlucht plus huurauto voor €277. Verken de sinaasappelstad, de uitgestrekte wijngaarden en kastelen in de omgeving. De stranden liggen er weer prachtig bij. Boek hier je Fly&Drive Valencia.

vakantie Valencia

Vakantie Valencia

Het middelpunt van Valencia is de Centrale Markt, gelijk een van de leukste bezienswaardigheden van de stad. Beeldbepalend zijn de Stad van Kunsten en Wetenschappen en de kerk van San Nicolas. Uitrusten doe je op het Plaza de la Virgen, achter de kathedraal. ‘S avonds is het hier sfeervol verlicht en je kunt er uitstekend van de Spaanse keuken genieten. Er is zo veel te zien in de Sinaasappelstad, dat je hier zeker enkele dagen zoet bent, maar daarna is het tijd om de omgeving in te trekken!

vakantie Valencia

Fly&Drive Spanje

Deze Fly&Drive Valencia is inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam en een huurauto met een ongelimiteerd aantal kilometers. De accommodaties zijn niet inbegrepen, zodat je zelf je ideale route uit kunt stippelen. Hier vind je leuke hotels in Valencia. Een paar kilometer ten noorden van Valencia ligt het Klooster van Puig. Hier ga je terug in Middeleeuwse sferen. Koning James I veroverde Valencia en de koningszaal in het Klooster herinnert hier nog altijd aan. Misschien breng je een bezoek aan Sagunto, waar het Kasteel van Segunto het dorpsbeeld bepaald. Je rijdt tijdens je vakantie ongetwijfeld over de Valenciaanse wijnroute. De omgeving bestaat uit meer dan 13.000 hectare aan wijngaarden! Na de stad en de wijde omgeving te hebben ontdekt is het tijd om uit te rusten aan de Costa Blanca. Op naar de kust!

Wil je meer weten over Valencia, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie.

vakantie Valencia

Fly&Drive Valencia – boek je vakantie naar Spanje!

 • Vakantie Valencia inclusief vlucht en huurauto voor €277!
  • Reisperiode: de hele maand juni, daarna tegen meerprijs
  • Reisduur: acht dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Hotel: exclusief, hier vind je leuke hotels in Valencia
  • Plaats: Valencia
  • Boekingskosten: exclusief
  • Calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: Slechts €277 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

vakantie Valencia