Fly and Drive Vancouver: het mooiste stukje Canada

Ga jij voor Vancouver Island of trek je de Rocky Mountains in?

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Inclusief huurauto
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 02.09.20 tot 09.09.20
P.p. vanaf € 813,-

Pak je bucketlist er maar bij, want dit is de reis van je dromen! Bezoek Morraine Lake, Banff National Park en Lake Louise in de Rocky Mountains of ga op avontuur naar Vancouver Island en wie weet spot je wel walvissen? Vanuit Vancouver ontdek je met je eigen huurauto het mooiste stukje van Canada: Britisch Columbia.

fly drive vancouver

Fly and Drive Vancouver

Vancouver is dé startplek voor een roadtrip door het westen van Canada. De stad kent veel mooie parken en het centrum van Vancouver is bijna geheel omgeven door water. Durf jij over de Capilano Suspension Bridge te lopen? Vanaf de houten hangbrug heb je een (letterlijk) adembenemend uitzicht over het woud en de vallei 90 meter lager!

fly drive vancouver

Nationale parken en Vancouver Island

Ten oosten van Vancouver, op acht uur rijden, ligt de provincie Alberta, waar de beroemde nationale parken Banff en Jasper liggen. Diepblauwe meren verschuilen zich achter enorme rotspartijen, je weet nooit wat voor schitterend uitzicht je achter de volgende bocht treft. Het Moraine Lake en Lake Louise zijn de bekendste trekpleisters. De Icefields Parkway die dwars door Banff en Jasper loopt,  is misschien wel de mooiste route van Canada! Ten westen van Vancouver ligt Vancouver Island, dat je per veerboot kunt bereiken. Je kunt je huurauto gewoon meenemen. Het eiland is bestrooid met kleine vissersdorpjes en je kunt er prachtige wandelingen maken in het Pacific Rim National Park. Vanaf Vancouver Island vertrekken ook walvissafari’s. Er leven zwarte beren en je begrijpt dat die zich prima voelen in de ‘zalm hoofdstad van de wereld’.

screenshot van de deal

Screenshot deal