Fly and Drive Vancouver: verken het mooiste stukje Canada

Inclusief vlucht en huurauto

  • Luchtvaartmaatschappij United Airlines
slechts € 887,-

Het westen van Canada is oneindig fotogeniek en laat zich graag ontdekken per huurauto. Deze fly and drive Vancouver is inclusief vlucht en huurauto. Vanaf hier verken je gemakkelijk British Columbia (Vancouver Island!) en Alberta, bekend van de adembenemende nationale parken Banff en Jasper. Jij bepaalt! Boek hier je vlucht en huurauto en maak een onvergetelijke autorondreis Canada.

fly drive Vancouver

Fly and Drive Vancouver: rondreis door het westen van Canada per auto

Vancouver is traditioneel de startplek voor een roadtrip door het westen van Canada. De stad kent veel mooie parken en het centrum van Vancouver is bijna geheel omgeven door water. Durf jij over de Capilano Suspension Bridge te lopen? Vanaf de houten hangbrug heb je een (letterlijk) adembenemend uitzicht over het woud en de vallei 90 meter lager!

Canada

Nationale parken en Vancouver Island

Ten oosten van Vancouver, op acht uur rijden, ligt de provincie Alberta, waar de beroemde nationale parken Banff en Jasper liggen. Diepblauwe meren verschuilen zich achter enorme rotspartijen, je weet nooit wat voor schitterend uitzicht je achter de volgende bocht kunt treffen. Het Moraine Lake en Lake Louise zijn de bekendste trekpleisters. De Icefields Parkway die dwars door Banff en Jasper loopt is misschien wel de mooiste route van Canada! Ten westen van Vancouver ligt Vancouver Island, dat je per veerboot kunt bereiken. Je kunt je huurauto gewoon meenemen. Het eiland is bestrooid met kleine vissersdorpjes en je kunt er prachtige wandelingen maken in het Pacific Rim National Park. Vanaf Vancouver Island vertrekken ook walvissafari’s. Er leven zwarte beren en je begrijpt dat die zich prima voelen in de ‘zalm hoofdstad van de wereld’.

Canada

screenshot van de deal

fly drive Vancouver