Fly and Drive Vancouver: het mooiste stukje Canada

Inclusief retourvlucht en huurauto

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Inclusief huurauto
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 18.05.20 tot 26.05.20
P.p. vanaf € 642,-

Ontdek het westen van Canada met deze fly & drive en laat je betoveren door de adembenemende natuur van British Columbia. In Vancouver staat jouw eigen huurauto klaar om dit onvergetelijke avontuur aan te gaan. Met deze deal boek je je retourvluchten en de huurauto voor slechts €642. Deze deal exclusief accommodatie, waardoor je zelf je route kunt bepalen – wel zo leuk! Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker voor een goed hotel of boek een leuke Airbnb.

fly drive vancouver

Fly and Drive Vancouver

Vancouver is dé startplek voor een roadtrip door het westen van Canada. De stad kent veel mooie parken en het centrum van Vancouver is bijna geheel omgeven door water. Durf jij over de Capilano Suspension Bridge te lopen? Vanaf de houten hangbrug heb je een (letterlijk) adembenemend uitzicht over het woud en de vallei 90 meter lager!

fly drive vancouver

 

Nationale parken en Vancouver Island

Ten oosten van Vancouver, op acht uur rijden, ligt de provincie Alberta, waar de beroemde nationale parken Banff en Jasper liggen. Diepblauwe meren verschuilen zich achter enorme rotspartijen, je weet nooit wat voor schitterend uitzicht je achter de volgende bocht treft. Het Moraine Lake en Lake Louise zijn de bekendste trekpleisters. De Icefields Parkway die dwars door Banff en Jasper loopt,  is misschien wel de mooiste route van Canada! Ten westen van Vancouver ligt Vancouver Island, dat je per veerboot kunt bereiken. Je kunt je huurauto gewoon meenemen. Het eiland is bestrooid met kleine vissersdorpjes en je kunt er prachtige wandelingen maken in het Pacific Rim National Park. Vanaf Vancouver Island vertrekken ook walvissafari’s. Er leven zwarte beren en je begrijpt dat die zich prima voelen in de ‘zalm hoofdstad van de wereld’.

 

screenshot van de deal

ss_vancouver