Fly en drive Amerika! Ontdek de oostkust voor een prikkie

Inclusief retourvlucht & huurauto

  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 297,-

Kun je voor maar €297 op roadtrip langs de oostkust van de Verenigde Staten? Ja, dat kan! Begin je Amerikaanse avontuur in Baltimore in Maryland en rijd vanuit daar langs alle hoogtepunten van de oostkust zoals Washington D.C., Philadelphia en New York. Deze spotgoedkope deal is inclusief retourvlucht en huurauto. Boeken maar!

Roadtrip Amerika

Roadtrip langs de oostkust van de Verenigde Staten

First stop: het gemoedelijke Baltimore. Je Amerikaanse roadtrip begint in Baltimore, de grootste stad van de staat Maryland. Vanuit hier rijd je gemakkelijk naar de grootste highlights van de oostkust, zoals Washington D.C., Philadelphia en New York. Al deze steden liggen op drie uur of minder rijden van Baltimore. Neem een kijkje bij het Witte Huis in Washington D.C., eet een lekker vette philly cheese steak sandwich in Philadelphia en klim naar de top van het Empire State Building in New York.

Washington DC

Fly en drive Amerika

Nadat je met het vliegtuig landt in Baltimore staat er een huurauto voor je klaar. En psst..! Je krijgt bij deze deal zelfs een gratis upgrade voor je huurauto. Belangrijk om te weten is dat de huurder en medebestuurder beiden minimaal 21 jaar oud dienen te zijn. Als je meer wilt weten over de voorwaarden rondom de huurauto moet je even hier kijken. Let op: deze deal is exclusief accommodaties. Gebruik mijn hotelvergelijker om leuke hotels te vinden of zoek een mooie accommodatie op Airbnb.

New York

screenshot van de deal

Screenshot deal