slechts € 367,-

♪Good morning Baltimore♪ Stap nog snel in het vliegtuig en ga rond rijden en alles verkennen in Baltimore en omstreken. Rij van Baltimore naar Washington DC en bezoek nog even Philadelphia. Het kan allemaal met deze fly & drive deal. ♪Everyday is a fantasy♪ Alle verdere details van deze aanbieding vind je hier.

Georgetown Skyline

Baltimore, Amerika

Next stop: het gemoedelijke Baltimore. Je Fly en Drive Amerika begint natuurlijk in de prachtige stad Baltimore. in Baltimore vind je genoeg musea die zeker een bezoekje waard zijn! Voor wat afwisseling raad ik het nationaal aquarium of de dierentuin aan. Vanuit Baltimore kun je gemakkelijk rijden naar Washington DC waar je natuurlijk even kijkt of President Donald J. Trump thuis is. Ook Philadelphia ligt in de buurt en is zeker een bezoekje waard. In Philadelphia is het leuk om een typische American football wedstrijd bij te wonen met natuurlijk een Philly cheese steak sandwich. Maar er is nog zoveel meer te doen in het grote Amerika, de mogelijkheden zijn eindeloos. Let op; deze deal is exclusief accommodaties.

Lincoln Washington

Fly en drive Amerika

Nadat je met het vliegtuig landt in Baltimore staat er een huurauto voor je klaar. En psst..! Je krijgt bij deze deal zelfs een gratis upgrade voor je huurauto. Belangrijk om te weten is dat de huurder en medebestuurder beiden minimaal 21 jaar oud dienen te zijn. Als je meer wilt weten over de voorwaarden rondom de huurauto moet je even hier kijken.

Girl Through a Car Sunroof Waving with USA Flag

screenshot van de deal

Screenshot deal