Fly en drive: ontdek Californië per auto

10 dagen cruisen van San Francisco tot Los Angeles

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Inclusief huurauto!
Holidayguru tipt 01.03.20 tot 10.03.20
Voor deze deal dien je zowel de heenvluchtterugvlucht en huurauto apart te boeken. De totaalprijs van de reis bedraagt €690. Kijk voor een leuk hotel in mijn hotelvergelijker of boek een leuke Airbnb.

Is een rondreis door Californië voor jou ook de ultieme droom? Dan heb ik goed nieuws, want jouw droom kan nu werkelijkheid worden! Al voor €690 vlieg jij naar de Golden State om rond te touren in je eigen huurauto. Met deze deal boek je een enkele vlucht naar San Francisco, waar je huurauto op je staat te wachten. Na tien dagen avontuur vlieg je weer terug vanuit Los Angeles vol mooie herinneringen. Dit is toch te gek!

Fly en drive Californië

Zodra je bent geland op de luchthaven van San Francisco staat je huurauto voor je klaar om aan dit avontuur te beginnen! Ga op ontdekkingstocht door het indrukwekkende landschap van Californië, waar drukke steden zich afwisselen met prachtige natuur. Rijd over de Pacific Coast Highway en geniet van de allermooiste vergezichten en zonsondergangen die je je kunt bedenken. Wanneer het weer tijd is om richting huis te gaan, lever je gemakkelijk je huurauto weer in op de luchthaven van Los Angeles. Bij de deal zijn geen overnachtingen inbegrepen, zodat je zelf kunt bepalen wat je route gaat worden. Hierdoor ervaar je tijdens deze avontuurlijke rondreis het ultieme gevoel van vrijheid!

Bezienswaardigheden Californië

Eén ding staat vast: in Californië ga je je niet vervelen. Ontdek het hippe San Francisco op een unieke manier en spring op een traditionele cable car. Zo verplaats je je niet alleen gemakkelijk van A naar B, maar heb je ook gelijk een goede sightseeing tour te pakken over de heuvels van de stad! Een kiekje van de Golden Gate Bridge en Fisherman’s Wharf mag niet ontbreken tijdens je trip. Net als het Hollywood Sign in Los Angeles natuurlijk, waar je lekker een dagje kunt chillen op Venice Beach of Malibu. Voor een dagje in de echte natuur breng je een bezoek aan Yosemite National Park, waar je je ogen uitkijkt naar de wonderen van moeder natuur. De prachtige watervallen, gigantische rotsformaties en oneindig lange bomen zullen je voor altijd bijblijven.

screenshot van de deal