8-daagse fly & drive door Sicilië

Vluchten, huurauto, hotels en dagelijks ontbijt inbegrepen!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €19,95
  • Inclusief Eigen huurauto!
Holidayguru tipt 01.04.20 tot 08.04.20
P.p. vanaf € 399,-

Ben jij klaar om Sicilië te ontdekken? Kruip achter het stuur van je eigen huurauto en tour acht dagen lang dit schitterende Italiaanse eiland rond! Met deze deal boek je een complete fly & drive naar Sicilië voor slechts €399, inclusief je vluchten, huurauto, 3* en 4* hotel én dagelijks ontbijt. Laat dat avontuur maar beginnen!

fly en drive sicilie

Fly en Drive Sicilië

Vlieg het avontuur tegemoet in Sicilië! Bij aankomst op de luchthaven van Catania staat je huurauto al op je te wachten. In Catania overnacht je in 3* Hotel Eden Riviera. Na een heerlijke nachtrust rijd je op dag twee richting Messina/Millazzo in het noordoosten van Sicilië. Onderweg geniet je van schitterende uitzichten en ruige natuur langs de kustlijn. Bijkomen doe je in 4* Hotel Viola Palace, waar je twee overnachtingen hebt. Op de derde dag heb je lekker de tijd om de mooie omgeving van Messina te ontdekken op eigen tempo. Dag vier zet de reis zich voort naar Palermo, een van de mooiste steden van Sicilië. Na de stad te hebben verkend, overnacht je in het 3* hotel Art Lincoln. De volgende dag neem je afscheid van Palermo en rijd je door naar Agrigento, een schitterende plaats in het zuidwesten van het eiland. Je hebt twee overnachtingen in 4* Residence Hotel Antica Perla, een zeer comfortabel verblijf. Dag zes staat in teken van het verkennen van deze historische stad. Breng ook zeker een bezoek aan Piazzale Aldo Moro of de Santo Spirito kerk. Vanuit Agrigento keer je op dag zeven weer terug naar Catania, waar je nog heerlijk kunt relaxen en souvenirs kunt scoren. Op de laatste dag neem je afscheid van je huurauto en keer je terug naar huis, een prachtig avontuur en heel wat mooie herinneringen rijker!

fly en drive sicilie