slechts 199,- €

Eens in je leven moet je de schilderachtige kuststrook Cinque Terre aan de noordwestkust van Italië hebben gezien. Met deze 5-daagse fly & drive ontdek je met je eigen huurauto deze prachtige regio en verblijf je in een fort met ontbijt!

cinque-terre-shutterstock_274947056

De schilderachtige kuststrook Cinque Terre bestaat uit 5 kleurrijke dorpjes: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. Deze dorpjes zijn op de ruige kliffen van de Bloemenriviera gebouwd waardoor het lastig is om deze met de auto te bereiken. Echter zijn de dorpjes verbonden door een spoorlijn en een spectaculair wandelpad. De omgeving is prachtig met steile kliffen, ruige rotsen en terraswijngaarden. Ontdek de charme van ieder kleurrijk dorpje.

shutterstock_322737143

Tijdens je vakantie verblijf je in Il Fortino, een gerenoveerd fort uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het fort heeft een prachtig uitzicht over de zee en op slechts 26 kilometer rijden van Cinque Terre. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben uiteraard wifi. In de bar kun je terecht voor het ontbijt. Op Trivago krijgt dit hotel een uitstekende beoordeling van 88/100!

Ontdek zelf waarom Cinque Terre op de Werelderfgoedlijst staat! Boek snel, want beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

cinque-terre-bebsy-nl-199-euro-eindhoven
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)