Ontdek de natuurlijke schoonheid van het Franse eiland Corsica. Rijd door het bergachtige,groene binnenland en ontdek de heerlijke stranden tijdens deze 5-daagse fly and drive voor €349. ’s Avonds keer je terug naar je eigen studio. Vertrek is op 2 oktober!

View of beautiful city of Bonifacio from boat, Corsica, France

Corsica, officieel een deel van Frankrijk, maar o zo anders! Het eiland heeft een eigen karakter gevormd door de tradities, gebruiken, het voedsel en de taal. De Corsicanen zijn trots op hun eiland dat niet voor niets het ‘Eiland van Schoonheid’ genoemd wordt. Het diverse landschap laat je van de ene in de andere verbazing vallen; van glinsterende baaien, overweldigende natuurparken, prachtige stranden en dichte bossen tot pittoreske dorpen en hippe kuststeden. En met het gemak van de huurauto hoef jij je niet te beperken tot één locatie.

Je verblijft in Residence Alba Rossa***. Deze accommodatie ligt een mooi park en biedt een geweldig uitzicht op het strand van Cupabia. Op het complex valt er van alles te doen. Zo is er een verwarmd zwembad, minigolfbaan, jeu-de-boulesbaan en meer. Voor een snelle hap kun je terecht bij de snackbar van het complex of geniet van een lekkere maaltijd in een van de restaurantjes in de buurt. Op Trivago krijgt het verblijf een goede score van 78/100.

Waar wacht je nog op?! Boek snel, want beschikbaarheid is beperkt. 

screenshot van de deal

349 euro bebsy.nl Corsica
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)