slechts 599,- €

Ah, La Bella Sicilia! Verken met deze heerlijke fly & drive het grootste eiland van Italië en de Middellandse Zee met zijn schitterende cultuurschatten, adembenemende natuur en natuurlijk het lekkerste eten en de beste wijn! Inclusief retourvlucht, huurauto, 4* hotels met ontbijt en chocoladeproeverij, kun je schitterend Sicilië al verkennen vanaf €599!

Sizilien_Etna-2

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en van Italië en staat naast zijn heerlijke keuken ook bekend als cultuur- en natuurbestemming. Het adembenemende landschap wordt er afgewisseld met prachtige steden, schilderachtige dorpjes en andere bezienswaardigheden. Je doet onder meer de prachtige oude steden Taormina en Alcamo aan en natuurlijk hét symbool van Sicilië: de Etna! Je rijdt daarna verder naar de kustplaats Cefalu met zijn gigantische rots die boven de stad uit torent. Bij een reis van 12 nachten trek je door naar de prachtige Eolische Eilanden. Hier vind je warm water bronnen en een prachtige natuur. Modica is de chocoladestad en uiteraard kun je deze stad niet bezoeken zonder een chocoladeproeverij te hebben gedaan.

Voor het volledige programma kijk hier 

Je verblijft in verschillende 4* hotels inclusief ontbijt.

urlaubsguru.de_sizilien_292383359-707x475

Zin gekregen om het prachtige Sicilië te ontdekken? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

F&D Sicilie Travelbird 599 euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)