Vakantiehuisje Frankrijk met zwembad en jacuzzi

Last minute autovakantie!

  • Boekingskosten geen!
  • Prijs op basis van vier personen
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 29.08.20 tot 05.09.20
P.p. vanaf € 244,-

Wil je er deze zomer nog een weekje tussenuit, maar reis je nu liever niet met het vliegtuig? Stap in de auto naar Frankrijk en boek een weekje in dit heerlijke vakantiehuisje met zwembad, sauna én jacuzzi.

Natuurhuisje in Souillac

Dit vakantiehuisje met twee slaapkamers is geschikt voor vier personen en is onderdeel van een klein complex dat bestaat uit vijf natuurhuisjes op de grens van de Lot en Dordogne. Tijdens je vakantie kun je gebruik maken van het (verwarmde) zwembad, de sauna en de jacuzzi. Ook is er op het terrein veel ruimte voor kinderen om te spelen en kunnen ze naar hartelust springen op de trampoline of een zandkasteel bouwen in de zandbak. Elk huisje heeft een privéterras waar je in alle privacy van het zonnetje geniet.

Autovakantie Frankrijk

De locatie van dit huisje is perfect voor natuurliefhebbers. Je vindt deze accommodatie verscholen in een vallei, tegen een bosrand aan. Je loopt zo het bos in voor een mooie wandeling. Of ga een middagje naar het nabijgelegen stadje Souillac en zoek een leuk restaurantje uit om te genieten van de Franse keuken en een goed glaasje wijn. Vakantie zoals vakantie hoort te zijn!

screenshot van de deal

Screenshot deal