Wat is er nou lekkerder dan op een warme zomerdag de hele dag luieren in de zon? Zonnebril op je neus, zonnebrandcrème in de aanslag, klaar voor een heerlijke dag aan het strand! Deze zomer ruil je het Noordzeestrand in voor de Middellandse Zee, want in het uiterste zuiden van Frankrijk wacht een fantastische vijfsterrencamping op je. Het zwembad lonkt, de kinderen maken nieuwe vriendjes en ’s avonds heerst er ontspannen gezelligheid op het domein aan de voet van de Pyreneeën. Ah, la douce France!

Aankomst is mogelijk t/m september 2015. Je mag met eigen vervoer vertrekken naar het uiterste zuiden van Frankrijk, waar je verblijft op het 5-sterren en met een 8.0 beoordeelde Camping Le Bois Fleuri. Dit vijfsterrenpark beschikt over alle faciliteiten die jij en je kinderen nodig hebben!

Lig jij deze zomer onder de Franse zon? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

shutterstock_181239326

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Schermafbeelding 2015-06-20 om 10.16.22

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)