Zin in een romantisch weekendje weg? Boek deze té schattige tiny house aan het water in Friesland voor slechts €99 per persoon. Hmm, krijg jij ook gelijk zin om met een plakje suikerbrood bij het water te zitten?

B&B Aan de Ee

Direct aan de Dokkumse Ee in Friesland, ligt dit super schattige kleine huisje. Het huisje staat op het erf van B&B Aan de Ee. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Zo droom je heerlijk weg in een comfortabel tweepersoonsbed, is er een zithoekje met keukentje en er is een eigen badkamer met douche en toilet. Ideaal!

Vakantie Friesland

Tijdens dit romantische weekendje in Friesland hoef je niet de hele tijd in het kleine huisje te blijven, maar dat mag natuurlijk wel! Er zijn genoeg dingen te beleven in de omgeving. Bij je verblijf mag je gratis gebruik maken van fietsen of de kano voor een heerlijk tochtje over het water. Geen zin om zelf te roeien? Je kunt ook een motorbootje huren. Ook is een bezoekje aan Elfstedentochtstadje Dokkum een aanrader voor een gezellig middagje cultuursnuiven en terrasjes pakken.

screenshot van de deal

Screenshot deal