De Canarische Eilanden zijn perfect voor je volgende winterzon bestemming. Terwijl het in Nederland koud weer is geniet je daar van temperaturen die rond de 20 graden liggen. Ik kan me daar in ieder geval heel goed in vinden. Als je wil kan je in december voor maar €366 naar Fuerteventura voor een periode van 10 dagen! Top he? Goedkoper zal het in iedergeval niet worden en is een perfecte winter deal voor alle winterzon liefhebbers!

Vertrekken doe je op 02 december vanuit Dusseldorf. Je vliegt met Condor naar Fuerteventura, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met een 7.4 beoordeelde: Elba Castillo San Jorge en Antigua. Dit hotel beschikt o.a. over 2 zwembaden en meerdere zonneterrassen. Daarnaast is het dichtbij het strandgelegen. Verblijven doe je op basis van logies.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Fuerteventura_Kueste

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

fuerte 2dec

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)