Fuerteventura is een bestemming waar de zon (bijna) altijd schijnt. Je geniet op dit eiland van heerlijke temperaturen waar we vaak in Nederland alleen maar van kunnen dromen. Zo heb ik op de website van Expedia.nl een geweldige 11 daagse reis gevonden naar dit eiland. Je betaald inclusief vluchten en een goed appartement maar €186 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 8 mei van Dusseldorf Weeze (net over de NL grens) en je vliegt met Ryanair binnen een paar uurtjes naar Fuerteventura. Na aankomst raad ik je aan een auto te huren of per taxi richting je hotel te gaan. Je slaapt in het 2 sterren en met 71% beoordeeld: Castillo Beach in een basic appartement. Het complex heeft 5 zwembaden, gratis wifi en is redelijk dicht bij de luchthaven gelegen. Hier heb je een geweldige vakantie tegen een super kleine prijs!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken. Kun je niet op deze data reizen? Pas dan zelf de data aan en kijk of deze deal op de nieuwe data ook beschikbaar is!

mountain in Fuerteventura, Canary

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Fuerte NH NL

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)