Travel24 blijft maar komen met spectaculaire aanbiedingen naar de Verenigde Arabische Emiraten! Want het is natuurlijk zoveel meer dan alleen maar Dubai. Zo heb ik vandaag een super de luxe aanbieding gevonden naar Fujairah. Een 6 daagse reis inclusief vluchten en verblijf in een top 5 sterren hotel voor maar €397 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je hier vanuit Düsseldorf op 14 mei. Je vliegt met Emirates naar Dubai en vanuit daar ga je per transfer naar Fujairah. Op ongeveer 1,5 uur rijden vanuit Dubai. (Dus je moet zeker een dag Dubai bezoeken) Je verblijft in het 5 sterren en met 8,8 beoordeeld: Radisson Blu Fujairah waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Je zult hier een geweldige luxe vakantie hebben. Genieten van de warme temperaturen en van een prive strand van 600 meter!

Voor de prijs hoef je het niet te laten! Maar €397 per persoon .. maar beschikbaarheid is heel erg beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken want weg is weg.

Artikelbild_vereinigte_arabische_emirate_pool

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Fujeirah

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)