Afrika onbereikbaar en duur? Ik dacht het niet! Op de site van Arke vond ik een deal waarbij je voordelig naar het prachtige Gambia op vakantie gaat. Geniet van 2 restaurants, een bar en een strandbar. Natuurlijk is er een zwembad, maar in de zee zwemmen kan ook! De accommodatie beschikt over het keurmerk Travelife. Daarmee garandeert de accommodatie dat zij maatregelen neemt om water- en energieverbruik en afval te verminderen, haar medewerkers eerlijk behandelt, regionale producten in de keuken gebruikt en actief betrokken is bij de lokale bevolking.

Je vliegt op 5 september met Arkefly naar Gambia. De transfer naar je hotel is geregeld. Het kleinschalige hotel ligt direct aan het fijne zandstrand van Bijilo in een glooiende en kleurrijke tropische tuin. De intieme en persoonlijke sfeer en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat vele gasten jaarlijks tevreden terugkeren. De ideale plek voor een ontpannen vakantie! Wees er snel bij want de beschikbaarheid is beperkt!

hotel-palm-beach-kotu-gambia-nl_00106142s_jpg

 

Bekijk deze deal Kijk hier voor meer deals!

 gambiagambia

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)