Gambia is een Afrikaans land wat steeds populairder aan het worden is, vanwege de lage prijzen, het mooie weer en toch ook wel het feit dat je in Afrika op vakantie bent. Ga jij er ook heen? Dat kan zomaar! Voor maar €529 kan je nu al 8 dagen genieten van heerlijk weer, een super luxe hotel en een fantastisch strand!

Vertrekken doe je op 6 juni vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Gambia, waarvandaan je per transfer naar het hotel wordt gebracht. Je zal verblijven in het 5-sterren en met een 7.9 beoordeelde Sheraton Gambia Resort & Spa. Bij dit hotel kun je rekenen op de een groot aantal luxe faciliteiten, zoals 2 restaurants, een spa met massagebehandelingen, een Turks stoombad, verschillende zwembaden en nog veel meer! Puur genieten dus!

Verzeker jezelf van 8 dagen vol luxe door snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt! Kan je niet op deze data? Er zijn meerdere data in juni beschikbaar waarop je kan vertrekken voor ongeveer dezelfde prijs.

Artikelbild_Afrika_Steppe

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Gambia

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)