Het is weer vrijdag dus het word tijd om je vakantie te boeken. Buiten is het grijs, nat en koud en het zou toch zo veel lekkerder zijn om ergens aan een stand te genieten van lekkere temperaturen in een goed hotel tegen een super prijs … of niet?

Gelukkig heb ik zojuist op de website van Corendon echt een geweldige last minute deal gevonden naar Gambia. Een super prijs van maar €287 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Je vertrekt al komende maandag de 24e en je vliegt vanuit Amsterdam met Corendon naar Gambia. Na aankomst ga je per transfer naar het 4 sterren en met 7,5 beoordeelde Seaview Garden and Villa’s hotel waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Het hotel ligt op maar 400 meter van het strand dus je zult hier een heerlijke vakantie hebben.

Boeken moet je echt zo snel mogelijk want vliegen doe je al maandag. Ik wens je in iedergeval al veel plezier!

Beautiful Vacation Sunset, Hammock Silhouette with Palm Trees

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Gambia last minute corendon 287 march

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)