Arke heeft vandaag een super goede aanbieding naar Gambia. Waar ik je vorige week al een geweldige 5 sterren deal met je deelde heb ik nu een geweldige deal gevonden met een super goed 4 sterren hotel.  Met vertrek eind deze maand kun je nu voor maar €399 per persoon (op basis van een reis met 2 personen) genieten van deze vakantie.

Vertrekken doe je al op de 30e van deze maand. Vliegen doe je met Arkefly vanuit Amsterdam Gambia waar je na aankomst per transfer naar het 4 sterren en met een 8,3 beoordeeld Ocean Bay hotel word gebracht. Je verblijft in het hotel op basis van logies en ontbijt. Verder ligt het hotel direct aan het strand, heeft een geweldig zwembad en natuurlijk ook restaurants en bars.

Voor iedereen die op zoek ik naar een geweldige vakantie tegen een klein budget dan is Gambia een geweldige keuze. Beschikbaarheid is beperkt en daarom raad ik je aan gelijk te boeken.

Saona: Sand Beach, Caribbean Ocean and Palm Trees

 

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

gambia deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)