Wil je eens iets compleet anders zien van Portugal? Leer het land wat meer kennen en ga naar Vila Praia de Ancora!

Vila watte? Vila Praia de Ancora is een mooi vissersdorp gelegen in het district Viana do Castelo in het noorden van Portugal. Het is een ongerept deel van het mooie Portugal dat nog niet is ontdekt en waar het dus heerlijk genieten is in alle rust. Het is een paradijs voor surfers en het geluid van de golven sust je ’s avonds heerlijk in slaap. Maak een mooie wandeling (een uur) van de kust naar het mooie oude fort of bezoek het centrale plein van Praia Ancora. Op dit pas gerenoveerde plein met wel 9 fonteinen kan je eindeloos genieten van entertainment en €1,- koffie. Viana do Castelo is gezegend met zowel een aantrekkelijke middeleeuws centrum en de prachtige stranden net buiten de stad. De oude wijken vind je 19e-eeuwse boulevards en smalle steegjes vol met Manuelijnse landhuizen en rococo paleizen. Ga naar de groene berg Monte de Santa Luzia of bezoek het Archeologisch Museum om cultuur op te snuiven. Er is zoveel om op te noemen, je hebt hier genoeg te doen en te verkennen gedurende deze week!

Op 4 mei vertrek je met Brussels Airlines vanuit Brussel naar Porto. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met 4.5 (uit 5) beoordeelde Hotel Meira. Dit uitstekende 4-sterrenhotel ligt op 150 meter afstand van het strand in Viana do Castelo, een provincie in Minho, Portugal. Hotel Meira beschikt over o.a. eigen restaurant, zwembad en terras en jouw kamer is voorzien van alle gemakken waar het heerlijk bijkomen is in jouw luxe kamer. Ga het ontdekken!

Boek wel snel, want voor je het weet gaat deze unieke kans aan je voorbij!

Europe_Portugal_VianaDoCastel-_PraiaDeAncora_002

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Knipsel_portugal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)