Geniet van Toscane vanuit een authentieke villa!

Slechts €69 voor een viersterrenhotel, inclusief ontbijt en veel extra's zoals een wijnproeverij!

  • Hotel Villa La Grotta
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Zicht over Toscaanse velden
P.p. vanaf € 69,-

Stel je volgende situatie voor. Je zit op het terras van zo’n authentieke villa op een heuvel in Toscane. De schaduwen van de cipressen groeien steeds verder over de Italiaanse velden terwijl de zon zachtjes daalt en de lucht sinaasappeloranje kleurt. Je geniet van het uitzicht, lekker achterover in de zetel, terwijl je af en toe nipt aan een goed glas Chianti. La vita è bella, no? Vertrek naar Toscane en logeer in zo’n gezellige Italiaanse vier sterren-villa vanaf €69! Met leuke extra’s zoals een wijnproeverij, een diner en een quad-tour! Bekijk hier de uitgebreide deal.

Toscaans landschap

Vakantie Toscane

Ach Toscane! De place to be voor de echte levensgenieters. Hier vallen alle puzzelstukjes van het zalige leven in elkaar: wondermooie natuur, authentieke Italiaanse dorpjes waar het leven soms lijkt stil te staan, fantastische Chianti wijnen en de gekende overheerlijke keuken! Over deze streek kan ik uren doorpraten, maar dat ga ik je besparen. Ik heb me al eens laten gaan in mijn artikel met tips voor Toscane, dus ik hou het hier wat korter.

San Gimignano, Toscane

Je verblijft dicht bij alle Toscaanse hoogtepunten, zoals bijvoorbeeld het schuine plein van Sienna. Maar als ik je een tip mag geven: rij naar het iets minder gekende stadje San Gimignano! Een historisch stadje met maar liefst 14 antieke torens die boven de rode daken uitsteken, een fantastisch zicht! En dan te denken dat het er vroeger 72 waren! Wijnliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan Montepulciano, gekend van de gelijknamige wijn. Over wijn gesproken, je hotel heeft nog een verrassing voor je dus lees zeker verder!

Bovenaanzicht Hotel la Grotta

Villa La Grotta

Je verblijft in viersterrenhotel Villa La Grotta, een statige villa uit de 18e eeuw die vandaag dienst doet als gastenverblijf. Middenin de heuvels, bedekt met wijngaarden, cipressen en olijfgaarden. Bij het opstaan geniet je van een lekker Italiaans ontbijtje zodat je de dag goed kan beginnen. Villa La Grotta krijgt een bijna perfecte score van 4,5 op 5 sterren op Tripadvisor! Daarnaast gooit het hotel enkele extra’s bij de deal. Let op, sommige zijn enkel inbegrepen bij bepaalde reisduren. Er is zowel een proeverij van olijfolie en wijn voorzien. Verder kan je genieten van activiteiten als een rondleiding op een wijngaard, een quadtour, wellness-arrangementen, het Leonardo da Vinci museum, een gratis diner, … Fantastisch toch! En dat voor zon’n charmant prijsje…

Tuin Villa La Grotta

screenshot van de deal

Screenshot Travelbird